MAGAZIN Este primul nascut cel mai inteligent? Ce-i face pe barbati sa poarte tocuri? Cele mai mari 10 inventii din zilele noastre. Trebuie duse gaurile negre la epilat? Materia primordiala. Deosebirea intre realitate si fictiune pe internet

Conceptul exista in intreaga lume. Primii nascuti intr-o familie sunt cei mai destepti- asa se crede in general. Au un IQ mai mare, invata mai bine, si se realizeaza ulterior la un nivel superior urmatorilor nascuti. Studiile arata ca si parintii cred despre copiii lor acelasi lucru (cu mici exceptii desigur). Sunt si 6 teorii care ar putea confirma acest lucru, teorii cu care putem sau nu sa fim de acord. Voi ce ziceti? Suntem mai tampiti decat fratele/sora mai mare?

NATURA UMANA:

Ce-i face pe barbati sa poarte tocuri?Care sunt cele mai mari 10 inventii ale zilelor noastre? Va sugeram o lista, dar daca ar fi sa intrebam care ar fi propria Dvs lista, ce ati raspunde?Persoanele creative sunt si cele care mint mai mult? Hmmm..Deci popcornul ne face imuni la reclame, de aceea il mancam la cinema!Cartile preferate ale lui Jeff BezosPinterest nu are o strategie propriu-zisa, nu are venituri, dar valoreaza totusi 3.8 miliarde dolari.Mongolii au condus ditamai imperiul. Persii la fel.Turcii, hindusii, si ei. Cu toate acestea, extrem de putine cuvinte-cheie ale lor au reusit sa se impuna. Ne indreptam oare spre un limbaj global? Scurta istorie in fotografii a modului in care se facea cafeaua, de la 1600 incoaceCat de murdara e de fapt toaleta noastra?20 de lucruri pe care generatia tanara nu le pricepe pur si simpluPovestea dentistului care a inventat scaunul electricDespre "costul oportunitatii" si diferentele salariale.
GIFURI, ANIMATII, FOTOGRAFII:

Predator?Tandrete.Reporterul pakistanez.Iar facturi???Nu e pentru cine se pregateste..Pestele zburator.Spiderman.Orange
BIOLOGIE, BOTANICA:

De ce sa salvam balenele?Nu va bazati pe vederea cainelui Dv...Secretul geometriei plantelor...O bacterie de cosmarCe fac plantele pe canicula (re-post)
SPATIU, COSMOS:
Deci asa arata materia primordiala...Telescopul care a dezvaluit ca suntem mai batrani cu 80 de milioane de ani se pensioneaza.Ce poti sa faci cu 75.000 de dolari? (Hint: musai e sa va placa sa zburati!)Trebuie sa ducem gaurile negre la epilat?

TEHNOLOGIE:


Cat castiga un Android app developer? Nu foarte mult..
VIDEO:

Going To The Beach: Expectations Vs Reality


Legi reale dar haioase


10 pariuri pe care sigur le castigi


Cele mai inteligente 15 animale
TED TALKS. Markham Nolan: Deosebirea intre realitate si fictiune pe internetPana la sfarsitul acestui discurs vor fi cu 864 de ore de video in plus pe Youtube, decat atunci cand am inceput si 2.5 milioane de poze in plus pe Facebook si Instagram. Asadar, cum filtram informatia? La salonul TED din Londra, Markham Nolan impartaseste tehnici de investigare pe care el si echipa sa le folosesc pentru verificarea informatiei care circula in timp real pe internet, pentru a-ti arata daca imaginea cu Statuia Libertatii a fost trucata sau daca filmul privitor la incidentul din Syria este unul autentic. Subtitrat in romana.Voi ce ati citit interesant in aceste zile?

Care dintre rubrici ati dori sa fie mai cuprinzatoare, mai consistenta?

O zi frumoasa tuturor!


Sursa foto articol.

Citeste si

Loading...

Friend's Activity