​MAGAZIN De ce vorbesc femeile mai mult decat barbatii? 10 lucruri usor nebunesti inventate de japonezi. Migrenele actioneaza in functie de sex. Cati roscovani sunt pe Pamant? Cum comunica plantele. TED Talks

Studiile arata ca o femeie rosteste in medie 20.000 de cuvinte pe zi in vreme ce un barbat nu depaseste 7.000. Intr-un an, doamnele spun asadar circa 7,3 milioane de cuvinte, iar domni doar 2,5 milioane. Cu 4,8 milioane de cuvinte mai putin. Cat de 8 ori numarul cuvintelor din "Razboi si pace". De ce se intampla acest lucru nu a fost clar pentru oamenii de stiinta, pana cand o echipa de cercetatori formata din neurologi si psihologi de la Universitatea din Maryland a incercat sa afle raspunsul. O proteina.

NATURA UMANA:


Tot felul de idioti pe Pamant...La ce visau soldatii din cel de-al doilea razboi mondial dupa ce erau capturati si incarcerati.
E mai usor sa minti intr-un email decat atunci cand il privesti in ochi pe cel pe care tocmai il minti? Se pare ca da...Tarantino are un IQ de 160, cam cat Stephen Hawking. Vezi aici care sunt cele mai inteligente staruri de cinema.Ganditi in stereotipuri? Atentie, sunt riscuri si riscuri...Mi-as dori sa vad si la Bucuresti un asemenea proiect...
Migrenele au efecte diferite la barbati si femei.10 lucruri usor nebunesti inventate de japonezi.Islanda- tara in care unul din 10 oameni publica o carte.Cati roscovani sunt pe Pamant?

GIFURI, ANIMATII, FOTOGRAFII:Pisica-racheta.Se mai intampla si asa...Huh...De ce imi plac bufnitele.Red and green.Mai bine nu-l prinzi...GIF-uri vintage. Haioase.Roua.Merita sa vedeti aceste 25 de fotografii superbe...

TEHNOLOGIE:

Confesiunile unui cyber-inamic public no 1.
Do We Need an Army of Hackers to Fight a Cyber War?
BOTANICA, BIOLOGIE:

Cum comunica plantele. De citit.Daca veti intreba o mica pasare cine a invatat-o sa cante asa frumos, va va raspunde: Tati, tati! Culoarea evolutiei sau evolutie culorii.A venit vremea Noii Normalitati, in care fenomenele extreme vor fi regula.Sunt plantele capabile de sentimente?


VIDEO:

Sase cazuri de divort ridicole


10 predictii SF care au devenit realitate10 fenomene confirmate stiintific dar care raman inexplicabileTED TALKS. Onora O'Neill: Ce intelegem gresit despre incredereIncrederea e in declin si e nevoie s-o recladim. Asta se aude deseori cand se sugereaza crearea unei lumi mai bune... dar, filosoful Onora O'Neil spune ca nu prea intelegem ce sugeram. Ea diseca intrebarea si demonstreaza ca trei dintre cele mai raspandite idei despre incredere sunt gresit directionate. Subtitrat in romana.Voi ce ati citit interesant in aceste zile?

Care dintre rubrici ati dori sa fie mai cuprinzatoare, mai consistenta?

O saptamana frumoasa tuturor!


Sursa foto articol.

Citeste si

Loading...

Friend's Activity