​MAGAZIN Cosmos defect, caut mecanic intretinere. Cele 12 legi ale emotiilor.Ce s-ar intampla daca am detona o bomba nucleara pe Luna? Cele mai populare 32 de jucarii din ultimii 145 de ani. Costumele de Halloween 2.0. Soriceii beti si fracturile umane. TED Talks

Cercetarile arata ca si copiii fac depresie, nu numai noi, adultii. Termenul clinic este "Depresie Pediatrica", iar numarul celor care sufera de asta e in crestere. In Statele Unite, datele oficiale arata ca pana la 1% din copii de sub 3 ani, 4% din copiii de 4-7 ani, 5% dintre cei cu varsta intre 8-15 ani si 11% dintre adolescenti experimenteaza episoade depresive. Sunt insa cateva lucruri pe care un adult trebuie sa le stie despre depresia la copii. De pilda, ca la cei mici depresia nu se manifesta ca la noi. Sunt 10 mituri corectate de psihologi de care trebuie sa tinem cont.

NATURA UMANA:

Stiti promo-urile acelea de la Tv in care ni se spune sa facem miscare cel putin nu-mai-stiu-cate minute pe zi? M-am convins ca au dreptate nu facand miscare ci citind alte studii care confirma ca miscarea are efecte minunate asura organismului.A trebuit sa imbatam cativa soricei ca sa vedem de ce nenorocitii de betivii isi rup mai usor oasele decat noi, cei care nu depasim 10 beri pe zi?Cosmos defect, caut mecanic intretinere. Asigur discretie, accept variante.Ce face ca oamenii sa se indragosteasca de o anume persoana si nu de alta? Raspunsul n-o sa-l gasim- asa cum ati fi jurat- nici in marile poezii de dragoste ale lui Eminescu, nici la filozofii greci. S-ar putea sa dam de el (de raspuns) studiind reactiile chimice care se petrec la nivelul creierului. Asa sustinea intr-o conferinta din 28 sept. Helen Fisher, antropolog si biolog la Universitatea Rutgers.Cele mai populare 32 de jucarii din ultimii 145 de ani.Cometa ISON se apropie de Soare. Daca in 28 noiebrie n-o mai vedeti pe cer sa stiti ca n-a supriavietuit, fie-i tarana usoara..:)Despre incalzirea globala. Nu ursii polari vor fi afectati primii, ci zona tropicala!Cel mai friguros an din viitor va fi mai calduros decat cel mai calduros an din ultimii 150 de ani.Mamelor din lumea-ntreaga, eu va dau un singur sfat: Nu tineti mai mult de o pisica drept animal de casa intrucat le stresati!21 de studii despre cum functioneaza memoria. De citit.Se intampla si la chinezi...Oglinda oglinjoara, spune-mi mie/ Care sunt cele mai importante grafice din economie..Cele 12 legi ale emotiilor.Picturile alea rupestre...va mai aduceti aminte de ele, da? Ei bine, nu barbatii le-au facut! Ca sa ne intelegem..Ce se intampla cand moare un homeless newyorkez?Oameni celebri care habar nu aveau ca sunt rude.
GIFURI, ANIMATII, FOTOGRAFII:

Devil in the sky.Aurora astralisMai aproape de atat nu am cum sa-ti vorbesc!Ceva frumos.Da si mieeee!Pazea, ca vine!HmmmmOrange.

BIOLOGIE, BOTANICA:


Un sfert din cainii si pisicile de companie din SUA sunt obezi (feminin, obeze)

TEHNOLOGIE:Ce telefon extra-plat? Sa vedeti telefonul curbat!Sa lucram de acasa, sa nu lucram de acasa, cum o fi mai bine? HP isi recheama angajatii la birouri dupa ce in urma cu ceva vreme ii incuraja sa lucreze de acasa (avea si compania costuri mai mici cand ei munceau de acasa)Iubiti frati duhovnicesti, iata ca ne-a invrednicit bunul Dumnezeu in marele Sau har sa spargem crestinestile parole de computer cu dumnezeiescul ajutor al Bibliei...Vand platforma de lansare NASA. E scumpa, dar sa vedeti ce toalete are....

VIDEO:


Astea da costume de Halloween!

Artistul din adancuri


Despre timp si distante

Ce s-ar intampla daca am detona o bomba nucleara pe Luna?


TED TALKS. Lennart Green face magie cu carti de joc vazute de-aproapePrecum unchiul la o petrecere de familie, ciufulitul doctor suedez Lennart Green spune: "Alege o carte, oricare vrei." Dar ce face el cu aceste carti e magie pura -- magie uluitoare, fulgerator-de-rapida, cum-a-facut-asta?


Voi ce ati citit interesant in aceste zile?

Care dintre rubrici ati dori sa fie mai cuprinzatoare, mai consistenta?

O zi usoara tuturor!


Sursa foto articol.

Citeste si

Loading...

Friend's Activity