ΥΠΟΙΚ: Πώς θα πληρωθεί ο φόρος πολυτελείας

Από το Υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζεται ότι ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης οικονομικού έτους 2013, καταβάλλεται εφάπαξ και μέχρι την τελευταία εργάσιμη, για τις δημόσιες υπηρεσίες, ημέρα του μεθεπόμενου μήνα από τη βεβαίωσή του, σύμφωνα με τις διατάξεις περί φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, που ισχύουν και για το συγκεκριμένο φόρο.Με τη σχετική απόφαση μεταξύ άλλων παρέχεται, σε...περισσότερα

Σχετικά άρθρα

  • To νέο σχέδιο για το φόρο στα ακίνητα

    Σημαντικές ελαφρύνσεις στα αγροτεμάχια προσφέρει το νέο σχέδιο. Πώς διαμορφώνονται τα δεδομένα για κτίρια, οικόπεδα και αγροτεμάχια. Ποιοι θα πληρώνουν τον εξτρά φόρο τύπου ΦΑΠ και ποιες είναι οι προτάσεις για τους συντελεστές.
  • Eurobank: Ξεκινά ΑΜΚ για άντληση 2 δισ.

    Ανακοινώθηκε η έναρξη της διαδικασίας για την αύξηση των 2 δισ. Στο ΤΧΣ οι αποφάσεις για το τελικό ύψος αλλά και την πιθανή απόκτηση μεριδίου από έναν ή ομάδα θεσμικών επενδυτών. Συντονιστές οι Barclays, Deutsche Bank και JP Morgan.
  • Ανοδική συνεδρίαση περιορισμένης κλίμακας στο ΧΑ

    Συντηρείται η συσσώρευση στην αγορά, παρά τα σημερινά κέρδη. Στα χαρακτηριστικά της συνεδρίασης η επιστροφή αγοραστών στις τράπεζες. Υπεραπόδοση για Πειραιώς, Frigoglass, MIG, Ελλάκτωρ. Πτώση 7% για Eurobank μετά τις νέες μετοχές.
Loading...

Friend's Activity