ΥΠΑΝ: Τροπολογία για ΠΔΕ και διαγωνισμούς

Από την 1η Ιανουαρίου 2014 θα εφαρμόζεται υποχρεωτικά από τα Υπουργεία το σύστημα ηλεκτρονικών διαγωνισμών, σύμφωνα με τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης που κατατέθηκε την Παρασκευή. Η τροπολογία προβλέπει επισης πιο ευέλικτη πληρωμή έργων από το ΠΔΕ, ενώ ρυθμίζει και το ενιαίο μισθολόγιο στη ΜΟΔ ΑΕ.Πιο αναλυτικά, όπως γνωστοποίησε το υπουργείο, με την τροπολογία δίνεται η δυνατότητα πιο...περισσότερα

Σχετικά άρθρα

  • Οι 4 καταλύτες για οικονομία και αγορά

    Οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα για μέτρα και χρέος. Ποιες είναι οι προσδοκίες των επενδυτών. H επέλαση των hudge funds στο χρηματιστήριο και η έλλειψη μακροπρόθεσμων παικτών. Ο κρίσιμος ρόλος των τραπεζών για την επανεκκίνηση.
  • Τι σημαίνει η είσοδος Fairfax στο Μυτιληναίο

    Δυο χρόνια κράτησε το «φλερτ» των Καναδών με τον όμιλο Μυτιληναίου. Πώς χτίστηκε η συμφωνία και ποια είναι τα επόμενα σχέδια για τη στρατηγική συνεργασία. Τα μεγέθη, οι δραστηριότητες και οι νέες προοπτικές για τον ελληνικό όμιλο.
  • ΧΑ: Πού θα κριθεί η επόμενη μέρα

    Με παρακαταθήκη τα υψηλά έτους η αγορά αντιμετωπίζει το επόμενο δίλημμα. Που θα κριθεί η συνέχεια. Τα ρεκόρ στις διεθνείς αγορές, οι συντονισμένες κινήσεις και ο εγχώριος πολιτικός τζόκερ. Οι αποδόσεις διετίας και τα στατιστικά εβδομάδας.
Loading...

Friend's Activity