ΤΑΙΠΕΔ: Τρεις οι ενδιαφερόμενοι για ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Με την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος από 3 επενδυτικά σχήματα, έληξε σήμερα η προθεσμία υποβολής εκδηλώσεων ενδιαφέροντος για την απόκτηση ποσοστού 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε, όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ.

Η αξιοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα συμβάλλει στην α) αναβάθμιση και ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων της εταιρίας, β) δημιουργία συνεργειών μεταξύ των υποδομών της χώρας, και γ) βελτίωση πρόσβασης επιβατών και προϊόντων στην υπόλοιπη Ευρώπη δημιουργώντας έτσι προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία και σημαντικό αριθμό νέων θέσεων εργασίας.

Οι σύμβουλοι αξιοποίησης αφού αξιολογήσουν τις υποβληθείσες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, θα υποβάλουν την εισήγησή τους προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με τους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Σχετικά άρθρα

  • ΒΙΟΧΑΛΚΟ: «Τι μας οδήγησε σε αλλαγή έδρας»

    Πώς εξηγούν στο Euro2day.gr την απόφαση για μεταφορά έδρας στο Βέλγιο κύκλοι του ομίλου. Τα σχέδια για φθηνότερο δανεισμό. Δεν προβλέπεται δημόσια πρόταση. Το χτύπημα στο success story και η διαμαρτυρία για το πολύ υψηλό κόστος ενέργειας.
  • Χ.Α.: Διατηρεί την επαφή με το 1000ρικο

    O ΓΔ έδειξε να ξεπερνά την "κατραπακιά" της Βιοχάλκο. Με αντεπίθεση των αγοραστών και εκφραστές τους ΟΤΕ, Πειραιώς, ΕΥΔΑΠ και ΕΛΠΕ, έμεινε σε επαφή με το ψυχολογικό όριο των 1000 μονάδων. Στο υψηλό ημέρας έκλεισαν οι ΕΧΑΕ, Eurobank Properties, Jumbo.
  • "Summerstime" στη Wall Street

    Ράλι στη Wall Street μετά την απόσυρση του Λ. Σάμερς από την κούρσα διαδοχής στη Fed. Βουτιά στις αποδόσεις των treasuries. Πτώση για το πετρέλαιο. Άνοδος για το χρυσό. Ενισχύεται το ευρώ έναντι του δολαρίου. Απώλειες πάνω από 2% για την Apple.
Loading...

Friend's Activity