ΤΑΙΠΕΔ: Ζητά βελτίωση προσφοράς για ακίνητο

Εξετάστηκε σήμερα από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, σε κοινή συνεδρίαση με το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων, ο φάκελος υποψηφιότητας για την αξιοποίηση του ακινήτου στον Αγ. Ιωάννη Σιθωνίας, που είχαν υποβάλει οι κ.κ. Ιωάννης και Γεώργιος Μεντεκίδης στις 08 Νοεμβρίου 2013.

Αποσφραγίστηκε η οικονομική προσφορά, παρουσία του κ. Ιωάννη Μεντεκίδη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, αφού έλαβε υπόψη το προσφερόμενο ποσό, την εισήγηση του χρηματοοικονομικού του συμβούλου Τράπεζα Πειραιώς, την αποτίμηση που διενήργησε ο ανεξάρτητος αποτιμητής Axies S.A., μέλος του δικτύου CBRE Affiliate, και τη γνώμη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, ζήτησε από τον κ. Ιωάννη Μεντεκίδη να υποβάλει βελτιωμένη προσφορά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ θα συνεδριάσει εκ νέου για το θέμα.

Σχετικά άρθρα

  • Ντάισελμπλουμ: Να τρέξετε σε τέσσερις τομείς

    Επειγόντως δράση σε προαπαιτούμενα, δημοσιονομικό κενό, μεταρρυθμίσεις και ιδιωτικοποιήσεις ζητά από την Αθήνα ο επικεφαλής του Eugrogroup. Μόνο συγχαρητήρια είχαν οι Ευρωπαίοι για Ιρλανδία και Ισπανία που βγαίνουν από τα προγράμματα, αλλά και για Κύπρο.
  • To νέο σχέδιο για το φόρο στα ακίνητα

    (upd) Σημαντικές ελαφρύνσεις στα αγροτεμάχια προσφέρει το νέο σχέδιο. Πώς διαμορφώνονται τα δεδομένα για κτίρια, οικόπεδα και αγροτεμάχια. Ποιοι θα πληρώνουν τον εξτρά φόρο τύπου ΦΑΠ και ποιες είναι οι προτάσεις για τους συντελεστές. Ερώτημα η στάση της τρόικας.
  • Ανοδική συνεδρίαση περιορισμένης κλίμακας στο ΧΑ

    Συντηρείται η συσσώρευση στην αγορά, παρά τα σημερινά κέρδη. Στα χαρακτηριστικά της συνεδρίασης η επιστροφή αγοραστών στις τράπεζες. Υπεραπόδοση για Πειραιώς, Frigoglass, MIG, Ελλάκτωρ, πτώση 7% για Eurobank. Τι θα γίνει με τα παράγωγα της Βιοχάλκο.
Loading...

Friend's Activity