Στη Βουλή το ν/δ για το Δημόσιο

Εξορθολογισμός του καθεστώτος αδειών στο Δημόσιο, επιτάχυνση της πειθαρχικής διαδικασίας, καθώς και ενίσχυση του προγράμματος της «Διαύγειας», είναι ορισμένες από τις βασικές τομές που εισάγει το σχέδιο νόμου «Ρυθμίσεις Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης», το οποίο κατατίθεται σήμερα, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στη Βουλή.Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, μία ακόμα...περισσότερα

Σχετικά άρθρα

  • Αυξάνει το πρέσινγκ για νέα μέτρα

    Η δυσκολία κάλυψης των προαπαιτούμενων δράσεων και η πίεση για μέτρα το 2014. Που οδηγεί το παζάρι δανειστών-ΥΠΟΙΚ. «Καυτή πατάτα» εργοδοτικές εισφορές και ασφαλιστικό. Τα σχέδια για το χρηματοδοτικό κενό.
  • Η Ουάσινγκτον... Νο1 κίνδυνος για την οικονομία

    Η συμφωνία της τελευταίας στιγμής δεν λύνει τα προβλήματα. Reuters, New York Times και Economist ασκούν σκληρή κριτική στην πολιτική ελίτ των ΗΠΑ. Οι χαμένες ευκαιρίες, οι «γελοίες» αναμετρήσεις και ο κίνδυνος για την οικονομία της υπερδύναμης.
  • Πτωτικές διαθέσεις στο Χρηματιστήριο

    Ηπιες πιέσεις στο Χρηματιστήριο, στο μοτίβο που κινούνται οι ευρωαγορές. Μέτριες συναλλαγές και απώλειες για ΕΤΕ, Alpha, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ. Ανάλογη η εικόνα και στο χώρο της μεσαίας κεφαλαιοποίησης.
Loading...

Friend's Activity