Στην κόψη του ξυραφιού ο Ομπάμα

Στην Ουάσινγκτον φαίνεται να το συζητούν όλοι εκτός από τον πρόεδρο: Όταν το Κογκρέσο θα κληθεί να ψηφίσει για την επίθεση στη Συρία το μέλλον του Ομπάμα θα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού αναφέρει σε σχετική ανάλυση το Reuters.

Μια ήττα στο Κογκρέσο, εξέλιξη που δεν είναι καθόλου απίθανη,  θα περιόριζε ιδιαίτερα τις κινήσεις του Ομπάμα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Οπως αναφέρει το Reuters θα του δημιουργούσε πρόβλημα σε μια κρίσιμη καμπή της καριέρας του καθώς πέρα από το συριακό θέμα έχει να αντιμετωπίσει τις πυρηνικές δραστηριότητες του Ιράν και της Βορείου Κορέας, ζητήματα δημοσιονομικά, μεταναστευτικά αλλά και το θέμα του νέου επικεφαλής της FED.

Σχετικά άρθρα

  • ΧΑ: Οι «άγνωστοι Χ» στο ανοδικό στοίχημα

    Βελτίωση του κλίματος εντός, μετά και το Roadshow στο Λονδίνο, αλλά οι εξελίξεις στη Συρία περιπλέκουν την κατάσταση εκτός Ελλάδος. Θετική η «εξαέρωση» της Παρασκευής, ζητούμενο η διατήρηση του τζίρου. Στηρίξεις και αντιστάσεις για δείκτες και μετοχές.
  • Αγώνας δρόμου από Ομπάμα για να πείσει το Κογκρέσο

    Σκληρή μάχη θα δώσει ο Ομπάμα στο Κογκρέσο για να λάβει το πράσινο φως για την επίθεση στη Συρία. Διάγγελμα προς τον αμερικανικό λαό θα απευθύνει την Τρίτη. Βαθαίνει το χάσμα μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας. Θα στηρίξουμε τη Συρία δηλώνει ο Πούτιν.
  • G20 και απασχόληση δίχασαν τη Wall Street

    Μικτά πρόσημα στη Wall με επίκεντρο τα στοιχεία απασχόλησης. Εβδομαδιαία άνοδος για τους δείκτες. Νέο υψηλό 52 εβδομάδων για το Facebook. Έντονες διαφωνίες στους G20 για την επέμβαση στη Συρία. Σε υψηλό Μαΐου 2011 το πετρέλαιο.
Loading...

Friend's Activity