Ρόλο υπερδύναμης και στο κρασί θέλει η Κίνα

Όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση έβαλε δασμούς στα κινεζικά φωτοβολταϊκά πάνελ σε μία από τις εντονότερες εμπορικές διαμάχες της χρονιάς, η Κίνα απάντησε ότι θα ερευνήσει τις καταγγελίες από τους κινέζους παραγωγούς κρασιού για πρακτικές antidumping από Ευρωπαίους οινοπαραγωγούς στην κινεζική αγορά. Για πολλούς η είδηση ήταν ότι η Κίνα παράγει κρασί.Το Bei Jia Lan, ένα μικρό οινοποιείο στο βόρειο τμήμα της...περισσότερα

Σχετικά άρθρα

  • ΧΑ: Οι «άγνωστοι Χ» στο ανοδικό στοίχημα

    Βελτίωση του κλίματος εντός, μετά και το Roadshow στο Λονδίνο, αλλά οι εξελίξεις στη Συρία περιπλέκουν την κατάσταση εκτός Ελλάδος. Θετική η «εξαέρωση» της Παρασκευής, ζητούμενο η διατήρηση του τζίρου. Στηρίξεις και αντιστάσεις για δείκτες και μετοχές.
  • Βαθαίνει το χάσμα ΗΠΑ-Ρωσίας για Συρία

    Προβοκάτσια των αντικαθεστωτικών χαρακτηρίζει ο Πούτιν τις επιθέσεις με χημικά στη Συρία, τονίζοντας ότι είναι παράνομη μια επέμβαση. Οι περισσότεροι στη G20 συμφωνούν ότι πίσω από τις επιθέσεις βρίσκεται το καθεστώς Ασάντ, λέει ο Ομπάμα. Ψήφισμα 11 χωρών για ισχυρή αντίδραση.
  • G20 και απασχόληση δίχασαν τη Wall Street

    Μικτά πρόσημα στη Wall με επίκεντρο τα στοιχεία απασχόλησης. Εβδομαδιαία άνοδος για τους δείκτες. Νέο υψηλό 52 εβδομάδων για το Facebook. Έντονες διαφωνίες στους G20 για την επέμβαση στη Συρία. Σε υψηλό Μαΐου 2011 το πετρέλαιο.
Loading...

Friend's Activity