Πώς μας κλέβουν ΦΠΑ στις επισκευές κατοικίας

Ο υδραυλικός – χάριν παραδείγματος χωρίς να έχουμε τίποτα με τους υδραυλικούς- έρχεται στο σπίτι για να φτιάξει τη βρύση. Εννιά στις δέκα φορές, η συνέχεια είναι γνωστή.Χωρίς απόδειξη δώσε ένα 50άρικο –σχήμα λόγου– με απόδειξη 50 ευρώ συν 23%. Και εννιά στις δέκα φορές ο φορολογούμενος -χωρίς παρεξήγηση- δίνει το πενηντάρικο και πολλές φορές αισθάνεται ότι είναι και...μάγκας.Στην πραγματικότητα,...περισσότερα

Σχετικά άρθρα

  • Απορρίφθηκε η πρόταση μομφής

    Στα 153 τα «όχι» στην πρόταση μομφής. Διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ η Τζάκρη. «Βαριές» κουβέντες αντάλλαξαν οι αρχηγοί. Για «ψυχόδραμα» ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Σαμαράς. Δεν έχετε σχέδιο είπε ο Τσίπρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει συμφέροντα, κατήγγειλε ο Βενιζέλος.
  • Follow the money: Οι τακτικές των ξένων

    H αγοραστική συμπεριφορά των ξένων επενδυτών και η τακτική των Ελλήνων να… «ακολουθούν το χρήμα». Τι «παίζει» με τα blue chips και τις τράπεζες. Ποιο μήνυμα στέλνουν τα deal που έγιναν και τι λείπει για να... πολλαπλασιαστούν στη συνέχεια.
  • Πόλεμος Μυτιληναίου-ΔΕΗ για το ρεύμα της «Αλουμίνιο»

    Η καταγγελία από τη ΔΕΗ της σύμβασης με την ΑτΕ καταλύει τη συνταγματική νομιμότητα και τους θεσμούς, υποστηρίζει η Μυτιληναίος. Ζητά τήρηση της απόφασης της διαιτησίας. Για προσφυγή στις αρχές ανταγωνισμού της Ε.Ε. μιλά ο Αρ. Ζερβός.
Loading...

Friend's Activity