Πώληση «πακέτο» ΟΛΘ-ROSCO-ΤΡΑΙΝΟΣΕ θέλουν οι Ρώσοι

Διέξοδο στη Μεσόγειο, παρακάμπτοντας την Τουρκία και τα στενά του Βοσπόρου, αναζητούν διακαώς οι Ρώσοι, που αυτό το διάστημα εμπλέκονται στην υπόθεση αποκρατικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.Οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι (RZD) εκδήλωσαν κατ' αρχάς το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή της στο πλαίσιο του διαγωνισμό για την πώληση του 100% της ελληνικής σιδηροδρομικής εταιρείας. Μάλιστα, για τη διεκδίκηση...περισσότερα

Σχετικά άρθρα

  • Τι παζαρεύουν τώρα οι τραπεζίτες

    Δέκα ως δεκατέσσερις δεσμεύσεις αναλαμβάνει η κάθε τράπεζα με το πλάνο αναδιάρθρωσης. Οι επιταγές της DG Comp και τα αιτήματα εξαιρέσεων από τις τράπεζες. Το αγκάθι των Βαλκανίων και η πρόταση για «διμερείς» ανταλλαγές.
  • Παρέμβαση Financial Times για τη Χρυσή Αυγή

    Αφιερωμένο στη Χ.Α. το editorial των F.T. Ξενοφοβικά κόμματα κερδίζουν έδαφος στην Ευρώπη και μια δολοφονία ξυπνά την Ελλάδα από τον επικίνδυνο εφησυχασμό. Μόνη λύση η δέσμευση ότι θα επιβληθεί ο νόμος, ανεξαρτήτως πολιτικού κόστους, το μήνυμα προς Σαμαρά.
  • XA: Ένα triple witching με τα όλα του

    Για το πιο ενδιαφέρον triple witching των τελευταίων τριών μηνών έχουν ετοιμαστεί οι αγορές. Ανάλογη κινητικότητα και στο Χ.Α., μετά τη χθεσινή αντίδραση προς τις 350 μονάδες (για τον FTSE 25) και τις μεστές συναλλαγές των 91,5 εκατ. ευρώ.
Loading...

Friend's Activity