Πιθανή η καθυστέρηση της δόσης του Οκτωβρίου

Η επόμενη δόση για την Ελλάδα, ύψους 1 δισ., αναμένεται να καθυστερήσει, σημείωσε υψηλόβαθμος Έλληνας αξιωματούχος μιλώντας στο MNI, στο περιθώριο του Eurogroup και του Ecofin στο Βίλνιους. Παράλληλα, σημείωσε ότι η Ελλάδα δεν θα καταθέσει αίτημα για κούρεμα του χρέους. "Εμείς, ως Ελλάδα, δεν μπορούμε να θέσουμε θέμα κουρέματος. Αυτό είναι ζήτημα που πρέπει να δουν οι δανειστές. Παρακολουθούμε...περισσότερα

Σχετικά άρθρα

  • Έσβησαν οι... μηχανές στο Χρηματιστήριο

    Μικρή πτώση στο ΧΑ που παραμένει σε «επαφή» με τις 1.000 μονάδες. Σε λίγους τίτλους περιορίστηκε το επιλεκτικό ενδιαφέρον των επενδυτών. Ισχυρά κέρδη για MIG και ΕΥΔΑΠ, πιέσεις στις τράπεζες. Έρχεται εβδομάδα παραγώγων και Fed.
  • Ρεν: Πρώτα έλεγχος, μετά συζήτηση για τα «κενά»

    Μετά την αξιολόγηση της τρόικας θα μπουν στο τραπέζι συγκεκριμένα μεγέθη για το χρηματοδοτικό κενό της Ελλάδας, δηλώνει ο Ρεν. Από Νοέμβριο οι πρώτες συζητήσεις. Διαφορετικά τα μοντέλα εξόδου από τα προγράμματα στήριξης σε κάθε χώρα.
  • Επιφυλακτικές κινήσεις στη Wall μετά τα macro

    Μικρές μεταβολές σημειώνουν οι δείκτες στη Wall, μετά τα στοιχεία για τις λιανικές πωλήσεις. Πτώση για χρυσό και πετρέλαιο. Διολισθαίνει το δολάριο. Υποχωρούν οι αποδόσεις των treasuries. Απώλειες πάνω από 2% για τη μετοχή της Barrick Gold.
Loading...

Friend's Activity