Πιέσεις στις ευρωαγορές λόγω τραπεζών

Σημαντικές πιέσεις υπέστησαν οι τράπεζες στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, μετά την ανακοίνωση των νέων στάνταρ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για την κεφαλαιακή επάρκεια του χρηματοπιστωτικού κλάδου της ευρωζώνης.Η μετοχή της Royal Bank of Scotland υποχώρησε 3% στο Λονδίνο, της Intesa Sanpaolo 2,7% στο Μιλάνο, της Banco Santander 2,5% στην Μαδρίτη και της BNP Paribas 2% στο Παρίσι.Ο πανευρωπαϊκός...περισσότερα

Σχετικά άρθρα

  • Πώς θα υπολογίσετε τον ενιαίο φόρο ακινήτων

    Βήμα, βήμα ο υπολογισμός του ενιαίου φόρου ακινήτων. Προβλέπει επιβάρυνση από €2,3 έως €17 ανά τ.μ. στα κτίρια. Από €0,2 ως €30 ανα τ.μ. τα οικόπεδα, ελάχιστο βάρος €1,5 το στρέμμα στα αγροτεμάχια. Πίνακες και όλο το σ/ν. Οι γκάφες.
  • ΧΑ: Η βουτιά και το ανοδικό momentum

    Πώς αποτιμά η αγορά τη γενικευμένη πτώση. Ποια σήματα στέλνει η τεχνική ανάλυση. Τα νέα δεδομένα. Η εικόνα στον FT-25 και η εξαίρεση της ΕΥΔΑΠ. Παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα ο τζίρος. Οι τιμές στα warrants.
  • Τι απαντά η τρόικα στην «εξέγερση» των Αθηνών

    Απορία δηλώνουν οι δανειστές για τους υψηλούς τόνους στην Ελλάδα. Τα προαπαιτούμενα και η στάση αναμονής για το χρέος. Πώς αποτιμούν στην ΕΕ την στρατηγική της Αθήνας. Αντιπαράθεση με ορίζοντα τις... ευρωεκλογές.
Loading...

Friend's Activity