Παπουτσάνης: Πώληση τίτλων από Spellerot Limited

Η ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με την από 30.10.2013 γνωστοποίηση της κυπριακής εταιρείας με την επωνυμία Spellerot Limited, ως συνδεόμενο νομικό πρόσωπο με την κα Μαίρη Ισκαλατιάν του Σαρκίς, Μέλος ΔΣ και Οικονομική Διευθύντρια της Εταιρείας, ως 100% ελεγχόμενο από την ίδια, η Spellerot Limited προέβη την 30.10.2013 σε πώληση στην αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών 200.000 κοινών μετά ψήφουμετοχών της Εταιρείας έναντι ποσού €0,57 εκάστη.

Σχετικά άρθρα

  • Μαζεύει τις απώλειες ο Γενικός Δείκτης

    Αντιδρά ο σηματωρός FT Mid, «μαζεύονται» οι απώλειες και για το Γενικό Δείκτη, με ΟΠΑΠ, Εθνική. Αυξημένες συναλλαγές στη μετοχή και στα warrants της Πειραιώς μετά το placement «ορόσημο» στη μετοχή του ομίλου από την BCP.
  • Τράπεζες: «Ορόσημο» το placement σε Πειραιώς

    (upd) Πώς κινητοποιήθηκε «φρέσκο» χρήμα €494 εκατ. Η προεργασία από Πειραιώς, Deutsche και JP Morgan. Tο «ανθεκτικό» story που έγινε «καυτό». Συμμετοχή από ισχυρά ονόματα και pension funds των ΗΠΑ. Με discount 16,7% η συναλλαγή.
  • Τρελαίνει κόσμο ο ενιαίος φόρος ακινήτων

    Σε κατάσταση νευρικής κρίσης οι φορολογούμενοι. Στα «κάγκελα» βουλευτές Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ πιέζουν για αλλαγές. Με κινητοποιήσεις προειδοποιούν οι αγρότες. Προσωπικές ιστορίες μαρτυρούν τα ευτράπελα. Πρώτη υποχώρηση του ΥΠΟΙΚ στις... στάνες.
Loading...

Friend's Activity