ΟΗΕ: Κανείς δεν μπορεί να παίρνει το νόμο στα χέρια του

Μια ενδεχόμενη επέμβαση στη Συρία θα πρέπει να έχει την έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, τόνισε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του Οργανισμού, Λαχντάρ Μπραϊμι. 

"Καμία χώρα δεν μπορεί να παίρνει το νόμο στα χέρια της", σημείωσε. "Πρέπει να υπάρχει έγκριση από το Συμβούλιο Ασφαλείας για στρατιωτική επιχείρηση". 

Σε δηλώσεις του από τη G20, ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, τόνισε ότι "πολλές χώρες αντιλαμβάνονται ότι μια επίθεση στη Συρία ακυρώνει τις όποιες πιθανότητες επίτευξης μιας πολιτικής λύσης ή μιας ειρηνευτικής διαδικασίας". 

 

Σχετικά άρθρα

  • ΧΑ: Ανοίγουν βηματισμό οι αγοραστές

    Η ανακοίνωση της μείωσης του ΑΕΠ σε ποσοστό χαμηλότερο του αναμενόμενου φαίνεται να δίνει καύσιμα στην ψυχολογία των αγοραστών. Επιλεκτικές κινήσεις στον 25άρη, σχετικά λίγοι οι θετικοί πρωταγωνιστές σε μεσαία και μικρότερη κεφαλαιοποίηση.
  • Στο 3,8% περιορίστηκε η ύφεση το β' τρίμηνο

    Έκπληξη από την ΕΛΣΤΑΤ στη δεύτερη εκτίμηση για το ΑΕΠ β' τριμήνου. Περιορίστηκε η ύφεση στο 3,8% έναντι 4,6%. Ο τουρισμός και το μικρότερο έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου έκαναν τη διαφορά. Πτώση 6,3% στις καταναλωτικές δαπάνες, 11% στις επενδύσεις παγίου κεφαλαίου.
  • Βγάζει «λαγούς» το Roadshow του Λονδίνου

    Πού επικεντρώνονται οι ξένοι επενδυτές στα ραντεβού του Roadshow. Το ενδιαφέρον για τράπεζες και οι ιδιωτικοποιήσεις. Οι κινήσεις από ΕΧΑΕ και ΕΚ. Στην Ελλάδα αναμένονται τα πρώτα hedge funds μετά τα «προκαταρκτικά» ραντεβού.
Loading...

Friend's Activity