Νέα παράταση για οδικούς άξονες

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει το υπουργείο Υποδομών στην προσπάθεια «ανάστασης» των τεσσάρων βαλτωμένων οδικών αξόνων (Μαλιακός – Κλειδί, Ολυμπια Οδός, Ιόνια Οδός και Αξονας Κεντρικής Ελλάδας) αποτυπώνονται στα όσα υποστήριξε χθες, στο συνέδριο για τις ιδιωτικοποιήσεις και τις επενδύσεις του Euromoney, το υψηλόβαθμο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) Μανώλης Μαρουλάκης.«Για ένα...περισσότερα

Σχετικά άρθρα

  • Διχασμένη η Wall Street μετά τα νέα υψηλά

    Μικτά πρόσημα στη Wall στον απόηχο της απόφασης της Fed για QE. Υποχώρησαν από τα ιστορικά υψηλά Dow και S&P. Νέα άνοδος για Nasdaq. Καλά τα οικονομικά στοιχεία σε στεγαστική αγορά και μεταποίηση. Πιέσεις για δολάριο. Πτώση για πετρέλαιο.
  • ΧΑ: Ξεκόλλησε ο Γενικός Δείκτης με άνοδο 2,19%

    Ισχυρά κέρδη στο χρηματιστήριο με «καύσιμο» από τις αποφάσεις της Fed και τα πονταρίσματα των επενδυτών σε αναβάθμιση από Moody's. Υπεραπόδοση για Τιτάν, ΕΛΠΕ, Frigoglass, «Κόκκινη» παραφωνία η Coca Cola. Οι επόμενες αντιστάσεις για τα blue chips.
  • Νοικοκυραίοι και… κατσαπλιάδες

    Πώς η σταδιακή εξάρθρωση της μικρομεσαίας τάξης ανοίγει τον δρόμο της αποσταθεροποίησης. Το «λούστρο» της καλοπέρασης, οι ευθύνες της πολιτικής «ελίτ» και οι μειωμένες αντιστάσεις απέναντι σε ισχυρές ακραίες μειοψηφίες.
Loading...

Friend's Activity