Με τον... αραμπά οι αλλαγές στην αγορά καυσίμων

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρείς είναι οι εκκρεμότητες με την έκδοση κανονιστικών αποφάσεων που αφορούν τη λειτουργία της αγοράς πετρελαιοειδών. Αυτές συμπληρώνουν μια ολόκληρη εικοσάδα, παρότι οι σημαντικότερες προβλέπονται στο νόμο για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου και τον εξορθολογισμό της αγοράς, ο οποίος ισχύει εδώ και 1,5 χρόνο.Οι επιπτώσεις από τη μη εφαρμογή ή την εφαρμογή με μεγάλη...περισσότερα

Σχετικά άρθρα

  • Διχασμένη η Wall Street μετά τα νέα υψηλά

    Μικτά πρόσημα στη Wall στον απόηχο της απόφασης της Fed για QE. Υποχώρησαν από τα ιστορικά υψηλά Dow και S&P. Νέα άνοδος για Nasdaq. Καλά τα οικονομικά στοιχεία σε στεγαστική αγορά και μεταποίηση. Πιέσεις για δολάριο. Πτώση για πετρέλαιο.
  • ΧΑ: Ξεκόλλησε ο Γενικός Δείκτης με άνοδο 2,19%

    Ισχυρά κέρδη στο χρηματιστήριο με «καύσιμο» από τις αποφάσεις της Fed και τα πονταρίσματα των επενδυτών σε αναβάθμιση από Moody's. Υπεραπόδοση για Τιτάν, ΕΛΠΕ, Frigoglass, «Κόκκινη» παραφωνία η Coca Cola. Οι επόμενες αντιστάσεις για τα blue chips.
  • Νοικοκυραίοι και… κατσαπλιάδες

    Πώς η σταδιακή εξάρθρωση της μικρομεσαίας τάξης ανοίγει τον δρόμο της αποσταθεροποίησης. Το «λούστρο» της καλοπέρασης, οι ευθύνες της πολιτικής «ελίτ» και οι μειωμένες αντιστάσεις απέναντι σε ισχυρές ακραίες μειοψηφίες.
Loading...

Friend's Activity