Καμίνης: Δεν είναι μοιραίο το πλήγμα στη Χρυσή Αυγή

Με άρθρο του στους Financial Times ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει γρήγορη λύση για την αντιμετώπιση του εξτρεμισμού.

"Οι προσδοκίες των πολιτών πως η ποινική διαδικασία μπορεί να επιφέρει μοιραίο πλήγμα στη Χρυσή Αυγή μπορεί να είναι υπερβολικές. Στην πραγματικότητα, η αντιμετώπιση των αιτιών του δεξιού εξτρεμισμού είναι διαδικασία πιο βαθιά και μακροπρόθεσμη. Οι δημοτικές αρχές της Αθήνας γνωρίζουν καλά αυτή την πιο βαθιά πρόκληση. Εργαζόμαστε συστηματικά και σιωπηλά, σε μεγάλο βαθμό, προς αυτή την κατεύθυνση μέσω της δημιουργίας ενός εκτεταμένου δικτύου δομών κοινωνικής στήριξης στις υποβαθμισμένες περιοχές, παράλληλα με μέτρα για την αναγέννηση της τοπικής οικονομίας με κονδύλια της ΕΕ"΄γράφει ο κ. Καμίνης

Σχετικά άρθρα

  • Αυξάνει το πρέσινγκ για νέα μέτρα

    Η δυσκολία κάλυψης των προαπαιτούμενων δράσεων και η πίεση για μέτρα το 2014. Που οδηγεί το παζάρι δανειστών-ΥΠΟΙΚ. «Καυτή πατάτα» εργοδοτικές εισφορές και ασφαλιστικό. Τα σχέδια για το χρηματοδοτικό κενό.
  • ΗΠΑ: Υπερψηφίστηκε ο νόμος για το χρέος

    Με ψήφους 81-18 στη Γερουσία και 285-144 στη Βουλή πέρασε τελικά ο νόμος για το χρέος των ΗΠΑ, ο οποίος υπεγράφη και από τον Ομπάμα. Επιστρέφουν στις θέσεις τους οι δημόσιοι υπάλληλοι. Πως σχολίασαν ΔΝΤ και Παγκόσμια Τράπεζα.
  • Μια ανάσα από το ιστορικό υψηλό ο S&P

    Ράλι στη Wall μετά τη συμφωνία στη Γερουσία για την αύξηση του ορίου χρέους. Σε υψηλό 2000 ο δείκτης Nasdaq. Ανάπτυξη σε ήπιους ρυθμούς συνεχίζει να βλέπει η Fed. Ικανοποίησαν τα αποτελέσματα της Bank of America. Άνοδος για πετρέλαιο και χρυσό.
Loading...

Friend's Activity