Ελεύθερος με εγγύηση 500 χιλ. ευρώ o A. Καντάς

Ελεύθερος με εγγύηση 500 χιλ. ευρώ και τους όρους απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα αφέθηκε ο πρώην αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής εξοπλισμών Αντώνης Καντάς μετά την απολογία του στον ανακριτή διαφθοράς Σπύρο Γεωργουλέα.Ο κ. Καντάς κατηγορείται για προμήθεια του συστήματος Ερμής 2 το Σεπτέμβριο του 1999 επί υπουργία Άκη Τσοχατζόπουλου.Σε βάρος του είχε εκδοθεί...περισσότερα

Σχετικά άρθρα

  • ΧΑ: Εναλλαγές προσήμων και... νευρικότητα

    Ο ΓΔ άλλαξε 24 φορές πρόσημο για να κλείσει με θετικό πρόσημο στις 990 μονάδες. Αξιοπρόσεκτα μειωμένος ο τζίρος στα €46,7 εκατ. Στο υψηλό ημέρας έκλεισαν οι ΟΠΑΠ και ΕΥΔΑΠ. Δεν "πάτησαν σε θετικό έδαφος" οι Ελλάκτωρ, Τιτάν και Eurobank Propertries.
  • Μέρκελ: Δεν αλλάζει η στρατηγική για την Ευρώπη

    «Δεν χρειάζεται αλλαγή πολιτικής στην Ευρώπη» ξεκαθαρίζει η Μέρκελ. Από θέση ισχύος διαπραγματεύεται για συμμαχία. Με νωπό το πλήγμα από τον προηγούμενο «μεγάλο συνασπισμό» οι Σοσιαλδημοκράτες. Ποιες είναι οι προτεραιότητές τους. Τα σενάρια.
  • Συνεχίζεται η αρνητική αντίδραση στην Wall Street

    Η Fed συνεχίζει να "στοιχειώνει" την Wall, ενώ πιέσεις ασκούν οι συνομιλίες για τον αμερικανικό προϋπολογισμό και για τον σχηματισμό κυβέρνησης στην Γερμανία. Υποχωρεί η Citi (-3%), εκτινάσσεται η Apple (+6%). Απώλειες για χρυσό, πετρέλαιο.
Loading...

Friend's Activity