Εβδομαδιαία πτώση 4,9% για το χρυσό

Πτώση σημείωσαν οι τιμές πετρελαίου και χρυσού καθώς οι επενδυτές εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στις συριακές εξελίξεις και στην αποφυγή της αμερικανικής επέμβασης στην περιοχή.

Αναλυτικά, η τιμή του πετρελαίου υποχώρησε σήμερα 0,4% στα 108,30 δολάρια ανά βαρέλι σημειώνοντας εβδομαδιαία πτώση 2,1%.

Αντίστοιχα, και η τιμή του χρυσού κινήθηκε πτωτικά 1,7% στα 1.308 δολάρια ανά βαρέλι καταγράφοντας  εβδομαδιαίες απώλειες 4,9%.

Σχετικά άρθρα

  • Έσβησαν οι... μηχανές στο Χρηματιστήριο

    Μικρή πτώση στο ΧΑ που παραμένει σε «επαφή» με τις 1.000 μονάδες. Σε λίγους τίτλους περιορίστηκε το επιλεκτικό ενδιαφέρον των επενδυτών. Ισχυρά κέρδη για MIG και ΕΥΔΑΠ, πιέσεις στις τράπεζες. Έρχεται εβδομάδα παραγώγων και Fed.
  • Ρεν: Πρώτα έλεγχος, μετά συζήτηση για τα «κενά»

    Μετά την αξιολόγηση της τρόικας θα μπουν στο τραπέζι συγκεκριμένα μεγέθη για το χρηματοδοτικό κενό της Ελλάδας, δηλώνει ο Ρεν. Από Νοέμβριο οι πρώτες συζητήσεις. Διαφορετικά τα μοντέλα εξόδου από τα προγράμματα στήριξης σε κάθε χώρα.
  • Διστακτική άνοδος στη Wall με τα macro στο προσκήνιο

    Μικρή άνοδο σημειώνουν οι δείκτες στη Wall, μετά τα στοιχεία για τις λιανικές πωλήσεις και την καταναλωτική εμπιστοσύνη. Πτώση πάνω από 1% για το χρυσό. Απώλειες και για το πετρέλαιο. Διολισθαίνει το δολάριο έναντι του ευρώ. Υποχωρούν οι αποδόσεις των treasuries.
Loading...

Friend's Activity