Βρετανία: Στο εμπόριο το φυτό ...τοματοπατάτα

Μια βρετανική εταιρία δημιούργησε ένα φυτό το οποίο παράγει και ...τομάτες και πατάτες!

Το φυτό αποκαλείται, από την σύντμηση των δύο λέξεων, TomTato, και αναπτύσσεται για την βρετανική αγορά.

Προσφέρει την πατάτα στην ρίζα του και την τομάτα στα κλαριά του.

Την "τοματο-πατάτα" δημιούργησε η εταιρία αγροτικών ερευνών και καλλιεργειών Thompson and Morgan και τόνισε ότι το υβριδικό αυτό προϊόν δεν είναι γενετικά τροποποιημένο.

Στην Βρετανία έχουν δημιουργηθεί κι άλλα παρόμοια φυτά, αλλά η εταιρία ανακοίνωσε ότι είναι η πρώτη φορά που θα είναι δυνατή η παραγωγή τους σε εμπορική κλίμακα.

Η εταιρία, που απολαμβάνει σεβασμού στην βρετανική αγορά, τονίζει επίσης ότι για πρώτη φορά οι γεύσεις των δύο καρπών του φυτού είναι «αυθεντικές» και δεν μπερδεύονται.

Σχετικά άρθρα

  • ΧΑ: Σε κίνδυνο βρίσκονται οι 1.000 μονάδες

    Διευρύνεται η διόρθωση, με το Γ.Δ. επικίνδυνα προς τις 1.000 μονάδες. Αύξηση ρευστοποιήσεων, πιέσεων σταδιακά μετά τις 13.00. Υποχωρεί προς τις 335 μονάδες ο FTSE 25. Στο κόκκινο 24 μετοχές του δείκτη, «φρένο» μόνο από Coca Cola.
  • Τράπεζες: Το σχέδιο εξόδου από Βαλκάνια

    Η απαίτηση της DG Comp να μειωθεί κατά 50% ως 75% η παρουσία στο εξωτερικό, το παζάρι και οι νέοι όροι. Με το σταγονόμετρο τα νέα δάνεια, σταδιακά η μείωση του προσωπικού. Οι δεσμεύσεις για εργαζόμενους, δάνεια και ρευστότητα. Οι προβλέψεις για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια.
  • «Ηταν αποφασισμένοι να αφαιρέσουν ζωές»

    (upd2) Ως διευθυντές της εγκληματικής οργάνωσης κατηγορούνται Μιχαλολιάκος και βουλευτές. Πώς περιγράφουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες τη στρατολόγηση. Ο «ανοικτός» και ο «κλειστός» πυρήνας και ο... Λαγός. Επιχειρησιακός αρχηγός ο Κασιδιάρης.
Loading...

Friend's Activity