ΒοJ: Χρεοκοπία ΗΠΑ δεν θα αλλάξει πολιτική για collateral

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ιαπωνίας Haruhiko Kuroda δήλωσε την Πέμπτη ότι δεν αναμένει πως οι ΗΠΑ θα χρεοκοπήσουν."Δεν περιμένω χρεοκοπία των ΗΠΑ" σημείωσε ο κ. Κuroda. Πρόσθεσε ωστόσο ότι ακόμα και αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα άλλαζε την πολιτική της τράπεζας για την αποδοχή των treasuries ως collateral.Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ προβλέπεται να φτάσει το όριο του χρέους στις 17...περισσότερα

Σχετικά άρθρα

  • XA: Συνεχίζει το ανοδικό σερί

    Υψηλότερα η Σοφοκλέους καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η αναδιανομή θέσεων σε μετοχές της μεγάλης και μεσαίας κεφαλαιοποίησης. Στο πράσινο ΕΤΕ, Πειραιώς, με αγοραστές ΟΤΕ, ΔΕΗ. Κινητικότητα σε Μυτιληναίο, Motor Oil, ΕΧΑΕ.
  • Λαγκάρντ: Απορρίπτουμε οριζόντια μέτρα για Ελλάδα

    Το ΔΝΤ δεν επιθυμεί νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, ξεκαθάρισε η Κρ. Λαγκάρντ σε συνέντευξή της. Τόνισε ότι οι Ευρωπαϊοι πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες για το θέμα του χρέους. Επανέλαβε την πεποίθησή της για πρωτογενές πλεόνασμα το 2013.
  • Ράλι 1,5% της Wall Street με το βλέμμα στον Λευκό Οίκο

    Οι ελπίδες άρσης του αδιεξόδου στον αμερικανικό προϋπολογισμό ενόψει κρίσιμων συνομιλιών στον Λευκό Οίκο, ενισχύουν την θετική αντίδραση της Wall Street. Μεγάλη τραπεζική άνοδος ενόψει Q3. Αισθητή αύξηση των νέων ανέργων λόγω «λουκέτου».
Loading...

Friend's Activity