«Ανατολίτικο» το παζάρι με τρόικα

Προϋπολογισμό χωρίς να έχει κλείσει το θέμα του δημοσιονομικού κενού και των μέτρων που απαιτούνται για την κάλυψή του, θα καταθέσει εκτός μεγάλου απρόοπτου το υπουργείο Οικονομικών έως τις 21 Νοεμβρίου οπότε εκπνέει η σχετική συνταγματική προθεσμία.Οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα εκτυλίσσονται με ρυθμούς χελώνας και ακόμα δεν έχει υπάρξει συμφωνία για το εύρος του δημοσιονομικού κενού. Νέα σε...περισσότερα

Σχετικά άρθρα

  • Eurobank: Πώς και πότε θα ιδιωτικοποιηθεί

    Το χρονοδιάγραμμα για στρατηγικό επενδυτή και οι αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο. Γιατί προκρίνεται η λύση της ιδιωτικοποίησης μέσω ΑΜΚ. Το ορόσημο του Ιανουαρίου και ο πήχης των 2 δισ. ευρώ. Συζητήσεις με Fairfax, Εaglevale και Apollo.
  • Follow the money: Οι τακτικές των ξένων

    H αγοραστική συμπεριφορά των ξένων επενδυτών και η τακτική των Ελλήνων να… «ακολουθούν το χρήμα». Τι «παίζει» με τα blue chips και τις τράπεζες. Ποιο μήνυμα στέλνουν τα deal που έγιναν και τι λείπει για να... πολλαπλασιαστούν στη συνέχεια.
  • Απορρίφθηκε η πρόταση μομφής

    Στα 153 τα «όχι» στην πρόταση μομφής. Διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ η Τζάκρη. «Βαριές» κουβέντες αντάλλαξαν οι αρχηγοί. Για «ψυχόδραμα» ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Σαμαράς. Δεν έχετε σχέδιο είπε ο Τσίπρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει συμφέροντα, κατήγγειλε ο Βενιζέλος.
Loading...

Friend's Activity