ΑΓΕΤ Ηρακλής: Νέος Αντιπρόεδρος στο ΔΣ

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΓΕΤ Ηρακλής την 30η Οκτωβρίου 2013, εκλέχθηκε, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Αντιπροέδρου κ. Louis Chavane, νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ο κ. Jean-Claude Block για το υπόλοιπο της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση του έτους 2015 που θα κρίνει τα πεπραγμένα της χρήσης 2014.

Η επικύρωση της εκλογής του κ. Jean-Claude Block θα γίνει κατά την πρώτη Γενική Συνέλευση της Εταιρίας που θα συγκληθεί (Τακτική ή Έκτακτη).

Κατόπιν αυτού το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος του Δ.Σ.: Μανώλης Χρ. Κυπριανίδης, Επιχειρηματίας, μη-εκτελεστικό μέλος
Αντιπρόεδρος: Jean-Claude Block, Senior Vice President Finance for Cement, Aggregates & Concrete Lafarge SA, μη εκτελεστικό μέλος
Διευθύνων Σύμβουλος: Pierre Deleplanque, εκτελεστικό μέλος

Μέλη: Jean-Charles Blatz, μη εκτελεστικό μέλος, 

Ανδρέας Γ. Ανδρεόπουλος, Καθηγητής στη Σχολή Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Πάνος Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της STAR INVESTMENTS SA, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Η θητεία των ως άνω μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Καταστατικού της Εταιρίας, λήγει στην Τακτική Γενική Συνέλευση του έτους 2015 που θα κρίνει τα πεπραγμένα της χρήσης 2014.

Oρίσθηκαν επίσης ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 2 του Ν. 3016/2002 και το άρθρο 37 του Ν. 3693/2008, οι κ.κ. Jean-Claude Block (μη εκτελεστικό μέλος), Ανδρέας Γ. Ανδρεόπουλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος) και Πάνος Κυριακόπουλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος).

Σχετικά άρθρα

  • Με τις δημοπρασίες στα υψηλά ημέρας ο ΓΔ

    Το ΧΑ ξεκίνησε με ανοδικές διαθέσεις μετά τις 13.36 "φόρεσε μόνιμα τα κόκκινα" για να επιστρέψει σε θετικό πρόσημο μετά τις 16.44. Πτώση 9,76% για την Πειραιώς. Απώλειες για ΕΕΕ. ΟΛΠ, ΕΥΔΑΠ. Άνοδος για ΕΤΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ.
  • Τράπεζες: «Ορόσημο» το placement σε Πειραιώς

    (upd) Πώς κινητοποιήθηκε «φρέσκο» χρήμα €494 εκατ. Η προεργασία από Πειραιώς, Deutsche και JP Morgan. Tο «ανθεκτικό» story που έγινε «καυτό». Συμμετοχή από ισχυρά ονόματα και pension funds των ΗΠΑ. Με discount 16,7% η συναλλαγή.
  • Τρελαίνει κόσμο ο ενιαίος φόρος ακινήτων

    Ανοικτή πρόσκληση Στουρνάρα στους βουλευτές της Ν.Δ. για ενημέρωση. Σε κατάσταση νευρικής κρίσης οι φορολογούμενοι. Με κινητοποιήσεις προειδοποιούν οι αγρότες. Προσωπικές ιστορίες μαρτυρούν τα ευτράπελα. Πρώτη υποχώρηση του ΥΠΟΙΚ στις... στάνες.
Loading...

Friend's Activity